RAHSIA KECANTIKAN RITA RUDAINI

by - April 25, 2017

Image result for rita rudainiSiapa la yang tak kenal pelakon terkenal ni kan. Da la cun melecun. Rita Rudaini memang ada produk sendiri, tapi paling ketara ialah bab dia makan SHAKLEE tanpa sebarang perlindungan lagi. Hehehe. Tak percaya? Boleh la scroll2 instagram dia. 


KENAPA RITA RUDAINI PILIH VIVIX ?

Nak diceritakan, banyak jugak tau geng geng shaklee berjaya tangkap screenshot gambar dia promote Shaklee. Dia seiap beli meal shakes dulu dengan seorang SID ni. Lepas tu dia selalu jugak posing manja dengan VIVIX. Haaaa. Jadi, kenapa vivix? Bagus sangat ke untuk kulit cantik kekal remaja ni? Cuba baca coretan Nurul yang tak seberapa ni :D


1. Membantu melindungi dan membaiki DNA

Kandungan Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari, sel-sel tubuh badan kita diserang oleh hampir sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita.Ia mampu merosakkan pangkalan data genetik, menghasilkan 'typo' (kesilapan susunan DNA dari yang asal) yang mana ini boleh menganggu fungsi sel. Vivix mengandungi resveratrol iaitu sejenis anti-oksidan yang sangat hebat dan terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak. Pada masa yang sama membetulkan sel-sel yang telah rosak.


2. Pengawal aturan gen

Kerosakan dan kecacatan DNA boleh menyebabkan kemerosotan umur pada tahap sel. Dalam satu penemuan utama ramuannya, vivic membantu mengaktifkan satu sistem pengawalan genetik utama yang membantu melambatkan penuaan terus pada tahap sel.


E-mail : syahirahvaliant@gmail.com

Call / SMS / Whatsapp : 017-3575871

Instagram : @syahirahvaliantbeauty
You May Also Like

0 Comments